UNALOME

U jalov zdenac želje šaptane, al’ ko je' mogao da zna...

17.10.2019.

Herman Hese

Što sam bivao stariji, sve manje su me ispunjavala sitna zadovoljstva koja mi je život pružao i sve jasnije sam shvatao gde treba tražiti prave izvore radosti i smisla.Naučio sam da biti voljen ne znači ništa, a da je voleti sve, da je sposobnost da osećamo ono što daje vrednost i lepotu našem postojanju. Gde god bi se na zemlji pojavilo ono što se može nazvati srećom, bilo je satkano od emocija.Novac nije ništa, moć nije ništa. Mnogi imaju i jedno i drugo, a ipak su nesrećni. Lepota nije ništa, video sam lepe muškarce i lepe žene koji su bili nesrećni uprkos svojoj lepoti. Ni zdravlje nije sve; svako je zdrav ko se tako oseća; bilo je bolesnika punih volje za životom koji su je negovali do samog kraja i bilo je zdravih koji su venuli mučeni strahom od patnje.Ali sreća je uvek bila tamo gde je neko umeo da voli i živeo za svoja osećanja; ako ih je negovao, ako ih nije gazio i potiskivao, ona su mu donosila zadovoljstvo. Lepota ne pruža radost onome ko je poseduje, već onome ko ume da je voli i da joj se divi.

17.10.2019.

SEXI SAMAN

17.10.2019.

Na rubu znanosti apsurda..

Prosto se desi..Kada vise ne ide i ne mozete da se kontrolisete.Narucito kada shvatite ili se sjetite kakvi ste vi bili a kakvi su ti drugi ljudi ..Jednostavno rodjeni bez empatije..Sta ce covjek s empatijom u mjeri s ljudima bez empatije ??? Stvarno dobro pitanje ???

17.10.2019.

Flight...

17.10.2019.

NEWS Secret video shot inside German testing lab shows monkeys screaming out in pain

Horrifying footage showing monkeys screaming in pain inside a German laboratory has prompted calls for a change to EU laws.The distressing video,released by animal rights activists, also shows cats and dogs that appear to be bleeding and even dying after undergoing cruel tests.The video was secretly shot inside Laboratory of Phramacology and Toxicology (LPT) in Hamburg, by an undercover worker from organisations Soko Tierschutz and Cruelty Free International (CF)I). The monkeys are seen crying like newborn babies while they hang from metal harnesses strapped to their necks.

UNALOME