Cosmic Energy

Piglet: “How do you spell love?” Pooh: “You don’t spell it, you feel it.”

27.07.2019.

BoxMan

Ne sluti ,samo cuti kaze si..Ne sluti hajde reci..ne cuti ! Snjegovi se otopili ,zivot se vrti ....Pogledam jos jednom..mutna stakla pa opet...opet mutna i svejedno je..mutna ili ne ,tika-taka stroj otkucava..Kvarljiv je valjda uz godine istrosenosti ,valjda od svega ,hoda po vrelom kamenju pa blatu pa kroz trnje..Ruke ? Ruke...Tako malo znate o njima zar ne ? Da li ih volite ? Da li Vas Vase ruke vole ? Posmatram..utihnulo je sve ,uzareno sunasce svaki cas se vrcka,buni i ceka bolje dane kad ce biti svakodnevno u druzbi biti sa vrsnjacima i napolju.A ruke ? Nase ruke nas cuvaju..Grle nebo,noc,zvijezde i vodu..Grle te..onako skoro neosjetno ! Zasto, pitas li se kad ? Zasto mora da je tako,zasto mora da nije lako ? Kazu jedni da energija daje onoliko koliko covjek moze podnijeti tereta ,drugi kazu da energija da bi nas cuvala moramo sami da se cuvamo a treci ..treci su samo umorni bas kao ja danas. Kad srce skamene a stroj umore..Do stroja je ..zar ne ? Mora da se potkrala greska ,zelim cut misljenje proizvodjaca kad vec skupo taj proces placam ?!!!

27.07.2019.

Dragi bloggeri...

S obzirom da mi stignu pitanja koja su ista ili slicna ,pokusat cu da Vam pojasnim kako ovaj blog funkcionise.Dakle sa moje desne strane kod vas je mozda lijeva,lijepo pise izjava M.M.Antic na samom pocetku.Ta izjava ne stoji onako tu ,stoji s punim razlogom i odgovor je na Vasa u zadnje vrijeme cesta i ista pitanja.Tom izjavom ne vrijedjam nikoga niti sebe smatram visom od Vas . Jednostavno trenutno i u narednom periodu do daljnjeg tako mora da bude .Svakako Vam zahvaljujem sto me citate ,svrha ovog bloga nije ta ali lijepo je znati da postoje i oni koje ovaj blog trgne,cast mi je ! Volite nekoga i neka neko voli Vas.Cosmic Energy

27.07.2019.

Nikola Tesla je rekao: "Ako želite da otkrijete tajne univerzuma, razmišljajte o energiji, frekvenciji i vibraciji."

Naši ovozemaljski problemi, svi do jednog, nastaju projekcijom misli. Ono što projektujemo iz sopstvenog uma u obliku misli, stvaramo i primamo na fizičkom planu. Duhovni razvoj zahteva eliminaciju svih negativnih misli koje troše našu životnu energiju. Svesno ili ne, tek svako od nas koristi životnu energiju (prana ili či); naša tela znaju kako da u kombinaciji sa umom privuku energiju univerzuma koja prožima osnovu našeg postojanja i kako da njome zaceljuju povrede, smanjuju nivoe stresa i umora i održavaju vitalnost organizma. Nažalost, haotičnost savremenog života ne ostavlja nam mnogo vremena niti mentalne snage da privučemo dovoljne količine energije univerzuma, dodatno osnažimo životnu energiju i pospešimo sopstveni duhovni i fizički razvoj. Nikola Tesla je to znao. Ništa u kosmosu ne postoji bez harmonijske vibracije.